Стрічка.ком - еволюція стрічки InBuk.com

Радий презентувати вкурсівцям наш новий сервіс — Стрічка.ком. Стрічка.ком — еволюція сервісу чернівецької стрічки InBuk.com.


Що це за сервіс?

Це автоматичний агрегатор новин. Стрічка оновлюється кожні 30 секунд.

Чим він може бути корисним?

Головна користь сервісу в тому, що немає необхідності перевіряти 30-50 сайтів на предмет оновлень. Стрічка.ком — це стрічка публікацій, яка об'єднує цілий список ресурсів. В стрічці можна переглянути короткий зміст публікації (клікнувши на посилання), перейти напряму на публікацію.

Кому він може бути корисним?

Сервіс може бути корисним як журналістам і політикам, так і людям, які активно стежать за новинами міста.

Чим Стрічка.ком відрізняється від Inbuk.com?

Головна відмінність полягає в тому, що Стрічка.ком покриває всі області України. (Чернівецька область знаходиться за адресою: cv.strichka.com). Ми склали базу даних регіональних ресурсів, яка зараз налічує 2000+ ресурсів. Вдосконалили алгоритм збору інформації та пришвидшили період оновлення стрічки до 30 секунд.

Будьте з нами, будьте ВКурсі.

23 коментарі

Михайло Шморгун
Ура! Ура! Ура!
Вітайте наш проект і робіть свої — ще кращі!
Олег Тудан
30 секунд на обновление — мало, стоит увеличить до 60. На работе журналистов это никак не отразится.
Михайло Шморгун
Цінність у тому, що роботу робить браузер користувача. А алгоритм оновлення — будемо доопрацьовувати… так само, як і збільшимо кількість сайтів, з яких братимемо інформацію. (в розрізі областей — точно прогнозувати не буду, але в розрізі країни — до 4 тисяч точно доведем...)
Святослав Вишинський
До питання Григорія Сорочана:

1. RSS. — Так, на сьогоднішній день основним джерелом інформації «Стрічки» є RSS-канали, відтак зараз це — структурований RSS-агрегатор, який пропонує готовий набір ресурсів. Однак ми плануємо перейти на іншу технологію збору новин.

2. Рейтинг. — Наразі актуальність джерел визначає адміністрація, додаючи в базу найрелевантніші. Однак ми плануємо перейти на іншу систему по мірі розвитку проекту.

Слідкуйте за оновленнями.
Святослав Вишинський
P.S. Для чернівецьких користувачів актульне оновлення: суттєво збільшено кількість джерел у порівнянні з «InBuk». База тепер оновлюватиметься більш динамічно.
Святослав Вишинський
Зацікавлені в інформації про оновлення проекту можуть також приєднатись до підписок «Стрічки» в мережах «Facebook» і «ВКонтакте». Ви також можете залишати свої пропозиції і побажання в цьому блозі. Оскільки багато опцій сайту ще налаштовуються, просимо повідомляти про будь-які «баги» і помилки, які Ви помічатимете.
Олег Тудан
По сравнению с Инбуком, Стричка ком заметнее тормозит. В чем дело?
Ігор Гамаль
Уточніть, будь ласка, на якому саме моменті(Відкриття, оновлення, відкриття публікації, пігінації...)?
Богдан Бойко
на менш потужному компі і повільному неті — браузер просто зависає…
Ігор Гамаль
Сьогодні ми змінили алгоритм оновлення. Потужність комп'ютера більше не впливає на роботу Стрічки.
Олег Тудан
при наведении мышкой на ссылку она часто не подсвечивается сразу, надо мышь убрать и навести еще раз, при наведении и нажатии правой кнопки мыши мышь виснет также на некоторое время. Обновление происходит намного дольше, чем на старой версии.
Ігор Гамаль
Сьогодні ми запустили повінстю інший принцип оновлення. Сподіваємось, що тормозити більше не буде.
Олег Тудан
Сегодня часов с трех стало заметно лучше работать, спасибо.
Олексій Пономаренко
Поверніть стару добру інбуківську стрічку. Часті зависання, задвоєння новин, невідомо які джерела (певно десь їх можна настроїти, але де це робиться тепер невідомо), немає вкурсівської стрічки, я завжди через інбук переходив. Крім постійної синьої полоски із завантаженням-оновленням, я не побачив пакращення)
Михайло Шморгун
Інбук не повернеться. Проблєми постараємось порішати…
Святослав Вишинський
«InBuk» повернеться через два тижні, але він буде дещо іншим.
Святослав Вишинський
Дякуємо за відгук. Ми врахуємо ці зауваження.
Ігор Гамаль
Додали налаштування джерел стрічок.
Олексій Пономаренко
До речі, я думаю, щось же стало не так, і тільки зараз помітив. З стрічки зникли матеріали з вкурсі, зато добавили такі нікому не потрібні сайти як райради і т.д… Чому?
Святослав Вишинський
Найближчим часом «ВКурсі» повернеться на «Стрічку». Матеріали з офіційних установ та ін. теж будуть присутні в чернівецькому потоці — ми включаємо максимум інформаційних джерел регіону. На даний момент вони представлені повністю, далі ми повернемо поділ на базові і додаткові джерела — користувач зможе сам налаштовувати власну стрічку новин, вимикаючи нецікаві йому сайти.
Святослав Вишинський
Вдосконалено алгоритм забору новин — сотні джерел, які раніше працювали нестабільно, тепер поновлюються у звичному режимі. В чернівецькому потоці відтепер присутні новини Калинівського ринку та видання «The Chernivtsi Times».
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте